Palailin tänään aamupäivällä mökkeilemästä...ihan oli onnistunut ja rentouttava viikonloppu takaiskuista huolimatta.

Auto meni katsastuksesta läpi - 5 vuotta vanha ja suhteellisen vähän ajettu eli ongelmia ei pitänytkään olla. Katsastuksesta suoraan matkalle. Jalka antoin ajaa reilun tunnin, sen jälkeen oli pakko nousta jaloittelemaan. Kolme pysähdystä 300 km matkalla. Kaupan kautta mennessä olin mökillä puoli kahden maissa. Siivoilua, keveitä pihatöitä. Illan odottelua. Odottelu olikin pitkää eli miesystävä tuli vasta puoli kahdentoista maissa. Kiusauksena sallin itselle kaksi siideriä ja yöpalana grillimakkaraa. 

Aamulla nukuimme pitkään, lähes yhdeksään ja tuttavapariskunta tuli kun olimme aamupalalla. Tehtiin kalakeitto valmiiksi ja sitten lenkkivaatteet päälle ja ulkoilemaan. Koko ajan mentiin mun ehdoilla ja vauhtia, :  metsässä, pitkospuilla ja rannalla. Jalassa tuntui, mutta ei liian pahalta.  Rannalla astuin sitten huolimattomasti kiven päälle, jalka lipesi ja viiltävä kipu takareiteen. Itkuhan siitä tuli. 

Miehet lähtivät mökkiä kohti hakemaan autoa ja minä ystäväni kanssa pikkuhiljaa tallustamaan lähimmän autotien varteen kyytiä odottamaan. Siinä se, lupaamani reilun kolmen kilometrin lenkki. Muutoin viikonloppu oli hauska. Lauantain ruuat tavanomaista kotiruokaa, pari täytekeksiä. Alkoholia ei, muut tyhjensivät punaviinipullot. Sunnuntaina aamupuuhien jälkeen jäin sitten yksin. Pidinkin melkein täysnutraus päivän, extrana ykkösviili sekä aamupalana sekä iltapalana, muutoin siis 5 Nutriannosta. Energiaa n. 1000 kcal. 

Lauantaista saakka jalkaa on sitten jomotellut, se sallii normaalin kevyen liikkumisen sisällä, ulkona pari sataa metriä. Illalla nukahdin kylmäpakkaus takareidellä. Hankalinta oli ajella kotia kohti, pikapysähdys ja jaloittelu 60-80 km välein.  Asialle ei nyt vaan voi mitään...asiat pitää alkaa taas alusta. Pettymys on kova koska kun aloitin liikunnan lisäämisen tämän vuoden alkupuolella kävelin 3-4 kertaa viikossa töistä kotiin tulessa ns. lisälenkin eli 4-5 km (työmatka muutoin n. 1,3 km suuntaansa). Tarkoituksena oli myös nyt syksyllä aloittaa spinning mutta sekin taitaa nyt jäädä. Vaikka, enhän se jalka varsinaisesti polkiessa kuormitu...asiaa pitää miettiä.

Niin ja sitten...viikonlopun saldo - 200g eli viikon pudotus 3,3 kg. Tyytyväinen olo. Katsotaan kuinka kuluva viikko menee osanutrauksen kanssa. Jos menee näin voi olla että harkitsen  siirrynkö / kokeilenko täysnutrausta/-seen ollenkaan.