Jeps, tänä aamuna siis kaksi viikkoa täyteen tätä osanutrauasta. Punttari näytti aamulla pudotusta - 5 kg.

Olen todella tyytyväinen tulokseen ja myös siihen että viikonloppuna pidin kaksi lähes täysnutrauspäivää eli la-su. Vointi oli koko ajan hyvä, ei näläntunnetta eikä muutakaan. Onnistumiseen oli kyllä osallisena miesystävän ymmärrys. Perjantai-iltana olin tehnyt dipattavaa valmiiksi ja lisäksi paiston uunissa broilerin rintaleikkeitä. Miesystävä lämmitteli itselle vielä uunipellillä lohkoperunoita lisädipattavaksi. Itse dippailin kasviksia, kurkkua, porkkanaa, paprikaa ja söin pienen broiskuleikkeen. Molemmat tultiin kylläsiksi ja mulla päivän energiat n. 1100 kcal.

Aamulla sitten maistelin uudelleen Nutrilett metsämarja-shakea. Jostakin syystä sen maku tökki melkoisesti parilla ensimmäisellä kerralla ja olin jo jättämässä ne kaapin perukoille. Nuukana immeisenä se tietysti harmitti.  Eli tuunaukseen: pyöräytin tehosekottimessa jäisiä marjoja (mustikkaa ja mansikkaa) ja lisäsin ne shaken - maku parani huomattavasti vaikka lisäsinkin "murskaa" vain pari reilua ruokalusikallista.  Miesystävä laitteli omat ruokansa. Olin ajattelut että iltapäivällä laitetaan kunnon ruoka, keittoa tai vastaavaa ja syön itsekin normaalisti. Naapurin miesporukka alkoi kuitenkin viritellä taloyhtiön pihakeittiöön tulia makkaranpaistoa varten. Mies lähti hakemaan itselleen lähikaupasta makkarapakettia ja paria olutta jotka nauttia pihaseurueen kanssa. Ja samalla tarjos mulle kiusauksettoman tilanteen. Jatkoin siis koko päivän jauhepusseilla.

Sunnuntaina sitten jalostin edelleen tota metsämarja-shakea. Tein samanaikasesti kaksi annosta eli purkki maitorahkaa (0,2% rasvaa) kaksi pussia Nutrilett-metsämarja shakea, 2 dl vettä, reilu desi pakastemarjamurskaa. Kaikki hyvin sekaisin. Jaon ne valmiiksi kahteen kannelliseen muovipurkkiin ja kylmään.  Kun söin toisen välipalana olin yllättynyt hyvästä mausta. Kyllä tuolla annoksella voisi aamupuuron korvata ja saada päivän hiilarit matalammalle tasolle. Toisen purkin otin tänään töihin ja söin sen ennen kotiinlähtöä.

Viikonloppuna tein myös päätöksen että jalan osalta alkaa nyt kestävyystesti.  Mitta (lue pinna) tuli totaalisesti täyteen. Keho huutaa liikuntaa, varsinkin ulkoliikuntaa. Kevään jälkeen en ole siis kävellyt yli puolen kilometrin matkoja, muutoin kuin tuo epäonnistunut mökkiviikonlopun lenkkeily. Tänä aamuna siis kävellen töihin 2 km. Takareisi alkoi tuntua n. 200 metrin jälkeen mutta jatkoi kohtuullisella kivulla töihin saakka. Kotimatka töistä  lisälenkin kautta eli n. 3,5 km. Tuntuminen alkoi n. 200 metrin jälkeen, kivuksi se yltyi 1,5 km kohdalla ja viimeisessä lovassa ylämäessä n. 3 km jouduin jo pari kertaa pysähtymään. Nyt peppua ja takareittä jomottaa - nukkumaan käydessä laitan varmaankin kylmäpakkauksen. Mutta kuitenkin huomenna uudelleen....ja ennen kotimatkaa salilla n. 45 minsan yläkropan treeni.