Pääpuolisin kaikki on mennyt hyvin...eilistä aamua lukuunottamatta.  Töihin tultua energiat tuntui häviävän ja sain jonkinlaisen heikotuskohtauksen. Siitäkin huolimatta, että olin aamupalaksi syönyt kaurapuuroa. Onneksi laukussa on Nutrilett-patukka. Tankkauksen jälkeen olo parani kymmenessä minuutissa.  

Olen edelleen "vain" osanutrannut. Päivittäinen energia reilu 1000 kcal. Eilen ja tänään olen syönyt "tavallisen" ruuan sekä lounaalla ja päivällisellä, tosin vahvasti kasvispainotteisen. Aamu- ja iltapalat Nutrilett:llä. Paino putoaa eli kymmenen päivän aikana 4,2 kg. Jos olo jatkuu tälläisenä eli suhteellisen hyvänä ja paino putoaa, jatkan näin. Välillä vähän tiukempia ja välillä väljempiä osanutripäiviä. Tuo heikotus kyllä antoi opetuksen siitä että kannattaa pitää patukoita laukussa kaiken varalta. Omat ruokakaapit on tyhjentyneet joten ns. kiusauksia ei ole tarjolla. Yksin asuvana ei kukaan toinenkaan ole niitä tuomassa tarjolle. Toki ei ole ollut vahvoja mielitekojakaan. Viikonloppuna toki taas "löysäilen" kun miesystävä tulee ja sallin myös itselle jotakin... salaattipainotteisen tortillan ?, dipattavaa ?, lasin, kaksi punaviiniä....

On ihanaa viettää viikonloppua pitkästä aikaa ihan kahden kesken. Kun välimatkaa on yhteiseen aikaa lautautuu aina odotuksia. Vaikka viime viikonloppu oli mukava ja sovittukin jo hyvän aikaa sitten molemmat kaipasimme enemmän yhteistä aikaa. Odotukset purkautui tarpeettomaan nahisteluun joka eilen illalla sitten purettiin puhelimessa. Mukava odottaa viikoloppua..