...Tai sitten onnistuu ja hyvin... Kaikenlaisihan tunteitahan tässä on läpikäynyt, viimeisen 14 kuukauden aikana. Toisaalta tuohon aikaan on liittynyt paljon onnistumista painonpudotuksen suhteen, Hollantilaisen ystäväni Repsa Dushin vierailuja, jalan vamma sekä ihmissuhdehässäkkää. Kuitenkaan en ole luovuttanut, oikeastaan koen olevan melko vahvoilla tällä hetkellä. Paino putoaa ja jalkakin kuntoutuu. Sen vuoksi haluankin mennä nyt näin...suhteellisen nopeaa painopudotusta osanutrauksella..niin kauan kuin se tuntuu hyvältä. Tiedän että jossain vaiheessa on vielä edessä kova kamppailu ja opettelu sen suhteen ettei kilot palaa takaisin.. murehdin sitä kuitenkin vähän myöhemmin.

Perjantaina kaksi ihmistä sanoin minulle että hurjasti olet kyllä laihtunut...hyvältä tuntui. Viimeisten neljän viikon aikana pudonneet kilot ovat tuntuneet lähteneen taas uudesta paikasta..Hartioilta ja rinnoista sekä alavatsalta. Näkyvät varmaan helpomminkin. Ensimmäisten 15 kg pudotuksen aikana eniten muutosta tapahtui reisissä ja pepussa - toki silloin treenasin tosi paljon jalkoja ja lenkkeilin. Nyt taas treenaus painottuu käsiin ja vartalon lihaksiin.  

Keskiviikkona kävin sitten hierojalla - jalat tuntui hyvältä sen jälkeen ja varavaisesti sanoisin että olen pystynyt reippaammin kävelemäänkin. Vasenta polvea en vieläkään ojenna täysin suoraksi... 

Viikonloppuna olen "leikkinyt" uuden sykemittarin kanssa. Mittari antoi vähän yllättävää tietoa....keskisykkeestä ja kulutuksesta.  Toisaalta kulutan kävellessä enemmän kaloreita kuin mitä olen ajatellut. En kuitenkaan saa reippaallakaan kävelyllä sykettä nousemaan kuntoakohentavan sykeliikunnan tasolle ...  Ehkäpä sain viime talven aikana kuntoa nostettua niin, että nyt siihen tarvittaisiin reipasta sauvakävelyä tai kävely-hölkkää tai sitä spinningiä...Mihinkään noihin ei vielä jalan suhteen uskallaudu. Varovaisella sauvakävelyllä voisi pikkuhiljaa aloitella. Toisaalta syke ei nouse myöskään kuntosaliharjoittelussa. Tee suhteellisen kevyillä painoilla paljon toistoja eli ensisijaisena tavoitteena on kiinteytyminen. Tällä hetkellä lähes kaikki liikunta on siis ns. rasvanpolttoliikuntaa. Hyvä niin mutta tänkin suhteen on paljon tavoiteltavaa ensi keväälle. Toki helpompaa se on jos painoakin on silloin vähemmän.

Ruuat on tän viikonlopun osalta mennyt suhteellisen hyvin - miesystävä teki vain sellaisen pikavisiitin eli tuli eilen iltapäivällä ja lähti äsken. Söin tänään aamupalalla kaurapuuroa, lounaalla broilericeasar-salaatin,  muutoin tänään ja koko lauantain nutrannut. Huomenna sitten jossain vaiheessa neljännen viikon yhteenveto.