Olen pikkuhiljaa alkanut miettiä menemistä InBody-mittaukseen.  Yksi paikallisista kuntosaleista tarjoaa tuota palvelua ja ihan kohtuuhintaan. Ajattelin että kävisin nyt ja vaikkapa puolen vuoden päästä  uudelleen jos silloin olisin lähempänä tavoitepainoa (tai sen jo saavuttanut). Mielenkiinnosta ja uteliaisuudesta. Ja voihan olla että sillä olisi motivoivakin merkitys. Ajattelin jopa houkutella sisareni mukaan ensi viikonloppuna. Koska molemmat olemme suhteellisen kilpailuhenkisisä tulosten korjailusta olisi saanut ensi talvelle mukavan pikkukisan. 

Kiinnostuksen vuoksi aloin lukemaan Kiloklubin viestiketjua ko. mittauksesta. Myös Patrik Borg kommentoi mittauksia tällä viikolla - lupaili myös tarkempaa artikkelia asiasta. Hän kuintekin teki suhteellisen selkeän johtopäätösen mittauksista eli ovat kovin suurpiirteisiä ja tarkuus kyseenalaista. Toki tuo InBody-menetelmä ilmeisesti tarkin kuitenkin.

Joten toistaiseksi en haaveile, enkä suunnittele mittaukseen menoa. Ainakin jään odottamaan Patrikin artikkelia asiasta ennen päätöstä. Kenties jossain vaiheessa ja pienellä varauksella ja hyvin valmistautuneena kenties järkyttäviinkin lukemiin....

Jos asia kiinnostaa: http://kiloklubi.fi/foorumi/#Thread:8342,0