Tunnin lenkki takana mukavan kirpeässä ilmassa. Lyhensin vähän työpäivää että pääsin lähtemään ajoissa. Tuuli oli ainakin tuolla satamassa varsin viileä vaikka lämpötila olikin + 6. Pipoa olisin kaivannut. Yöksi sitten odotellaan lumisadetta ja yllättävän moni autoilija oli viikonloppuna jo puuhatellut ja vaihtanut talvirenkaat alle. Itse odottelen ensi viikkoon kun tällä viikolla ei ole pakko lähteä autolla liikenteeseen. Parin viikon päästä olen lomalla muutaman päivän lomalla ja lähden kohti pohjoista. Siiheksi vaihdan talvirenkaat oli ilma millainen tahansa. Kerran ojassa aamuliukkailla käyneenä en ota turhia riskejä.

Sitten itse asiaan eli viikkoyhteenveto ja kootut selitykset....

 Paino – 0,8 kg eli yhteensä seitsemän viikon aikana - 11,9 kg. Kalorit n. 950 kcal/pvä Liikunnalla kulutettu n. 1750 kcal/viikko. Repsahdukset: perjantaina pullaa ja pizza, seurauksena megaähky ja – turvotus. Keskiviikkona kanssa kalorit yli 1000, lounaalla himppu tuhdimpi annos. Viikonlopun ruuat klaarattu hienosti.

Pudotusta - kyllä, mutta taasen ehkä niukasti energiavajeeseen nähden. Ei, en ole pettynyt. Tämäkin tahti on hyvä ja palkitseva...sitä vaan odottaa niitä reilumpia pudotuksia joihin ensimmäisillä viikoilla tottui. Enkä missään tapauksessa meinaa olla luovuttamassa. Uskon että myös niitä viikkoja jolloin tulee reilumpia pudotuksia on vielä edessä. Kroppa on edelleen hieman tukkoisen oloinen. Kävin kuitenkin Kiloklubin tiedoissa muuttamassa omaa aktiivisuustasoa alhaisemmaksi. Viikon liikunnat hieman aikaisempaa ja suunniteltua niukemmat, viikonloppuna puuhastelin kaikkea muuta eli lenkit jäi tekemättä. 

Eilen sunnuntaina ja tänään vaivannut ihmeelliset mielihalut. Eilen illalla mäkkärin mainoksen aikaan alkoi tehdä mieli hamppariateriaa vaikka käyn mäkkärillä 1-3 kertaa vuodessa ja yleensä suvun nuorison kanssa reissussa ollessa ja velvoitettuna. Aamulla töihin kävelessä alkoi tehdä mieli mansikka-juustokakkua, sellaista jonka teen yleensä jouluksi. Samalla mieleen tuli kaikki ihana jouluruuat. Mielihaluista en ottanut mitään sen ihmeenpää painetta koska tiedän että myös tulevana jouluna syön sitä ihanaa mansikka-juustokakkua ja kaikkea muutakin... mäkkärissäkin käyn varmaan kun menen sisaren tyttären luo.  IHANAA TÄMÄ SALLIVUUS! 

ps. siirsin ensimmäisten viikojen viikkokohtaisen seurannan omalle sivulle.