Tänään ollut ihan hyvä päivä, eilenkin oli....Suurin väsymys on tältä erää voitettu. Lähin työkaveri tivaisi aamulla useaan kertaan että "mitäs nyt, oot niin onnellisen näköinen". Eihän mulla mitään erityistä syytä ollut. Sunnuntaiaamuna kävin pitkällä, lähes kahden tunnin kävelylenkillä ja iltapäivällä eräs ystäväni tuli yllättäen kylään. Kolme-neljä tuntia meni ihan joutavia puhuessa - just sitä mitä tarvitsinkin.

Pari suurempaa työhommaa vielä odottaa mutta jos, sitä...joskus sais itseänsä niskasta kiinni. Tänään hyvää oli se että aamupäivän suunnitelmat meni huomattavasti sujuvammin kuin olin aikatauluttanut. Töiden jälkeen sitten kampaajalla.

Jäin tänään  myös pohtimaan sitä että kuinka ajatukset ja suhtautuminen tähän laihdutusprojektiin muuttuvat. Alkuun ajattelin  että jatkan viisi viikkoa, sitten seitsemän. Pikkuhiljaa aloin ajatella että jatkan lokakuun loppuun eli 10 viikkoa. Sitten että marraskuun loppuun ja sen jälkeen pidän joulutaukoa. Nyt olen jo ajatellut että miksi mun pitäsi pitää joulutaukoa, eikö riitä se että jatkan näin ja sallivalla linjalla. Kun tilanteet edellyttävät annan itselleni mahdollisuuden nauttia pikkujouluruuista ja kaikesta joulun aikaan liittyvistä, eri yhteistyötahojen tarjoamista kestitsimisistä. Tavallisena arkena jatkan tähän malliin. En tiedä selkiytyykö nää ajatukset...Tää on vaan mulle niin hyvältä tuntuva ja helppo tapa laihduttaa, ei olis ikinä uskonut että näin toimiva. Miks tästä pitäs tehdä jollakin muulla tavalla vaikeampaa kun tosi asia on että painoa pitää saada pois ja vieläpä paljon. Tarkistin omaa tavoitettakin alaspäin eli 77 kg. En edes uskalla ajatella kuinka suurta kokonaispudotusta se tarkoittaa - ettei toviottomuus iskisi. Joka tapauksessa siitäkin on puoliväli ohitettu. Sain tänään sovittua myös ajan työterveyteen, toki vasta kahden viikon päähän. Eniten mietityttään noi kilppariarvot, toivottavasti pysyvät kuosissa.

Nää tän hetkisiä ajatuksia - sitten viime viikko:

Paino - 0,8 kg eli yhteensä kuuden viikon aikana 11,1 kg. Kalorit n. 950 kcal/pvä Liikunnalla kulutettu n. 2100 kcal/viikko. Repsahdukset: viikon aikana kahdesti kahvileipää eli  toisella kerralla karjalanpiirakka ja toisella kingispuikko. Torstaina palaverin jälkeen naan-leipää ja tzatzikia (valitsin houkutuksista pienimmät).

Eli summa summarum, kohtuullisen niukka pudotus (miksi?). Ei hyvä,  ei paha - olosuhteet huomioden. Koko loppuviikon kroppa tuntui tukkoiselta ja jotenkin mielsin asian että elimistö yrittää pitää kiinni kaikesta energiasta taistellessaan flunssaa vastaan. En sen ihmeemmin tästä asiasta hätkähdä, hyväksyn jopa 2-3 tälläistä viikkoa. Jossain vaiheessa vaan todennäköisyys vie voiton. Mulla on viime viikkollakin ollut energiavajetta n. 14000 kcal eli laskennallisesti se tarkoittaa - 2 kg. Sitä ei nyt tullut,  mutta joku päivä....

Kiitokset Louhelle ja TJ:lle tsemppauksesta - samanlaisia ajatuksia laittelen teille täältä ruudun äärestä.