Vaatekaappien läpikäyminen en tuntunutkaan ihan niin lohduttomalta kun pelkäsin. Tosin iso muovikassillinen lähti taasen roskiin ja vieläkin kävin vaatteita läpi aika varovaisella karsinnalla. Löysin kahdet housut joita saan helposti piennetettyä. Toiset, farkut, pienensinkin jo ja niistä taitaakin tulla nyt mun lempparifarkut. Sisä- ja takasauma auki, lahkeista reilusti kavennusta ja vyötäröstäkin 4-5 cm. Vyötäröstä on mahdollista ottaa vielä hieman lisää sisään. Mustiin villakangashousuihin joudun tekemään saman tempun. Saan niistä sellaiset housut joilla selviydyn noista joulunajan tilaisuuksista yläosaa vaihtamalla.

Lisäksi otin esille kaksi sopivaa jakkua joista toista hieman muodistan lyhentämällä. Ja kaksi kauluspaitaa joista toista taas lyhennän ja toiseen vaihdan toisenlaiset napit. Voi käyttää joko paitana tai "jakkuna" napit auki t-paidan kanssa. Näillä ja nyt käytössä olevilla vaateilla pärjään ilman suurempia ostoksia jouluun saakka. Ostan muutaman sopivamman t-paidan ja parit liivit. Mahdollisesti jonkin neuleen, jos löydän mukavan. Aika pienillä hankinnoilla pääsen taas eteenpäin. Onneksi työssä pärjään arkivaatteilla eli farkut, t-paita tai kauluspaita ja jakku/fleece/neule. Virallisempia juttuja 2-3 kertaa kuukaudessa. Mieluusti kävisin sisareni vaatekaapilla mutta meillä heittää melkoisesti toi hartioiden leveys joten apuja ei sieltäkään ole saatavissa. Haen tänään vielä yhden pukupussin varastosta ja katson sen läpi. Ennen joulua teen vielä yhden karsinnan niiden osalta joita en nyt vielä heittänyt pois.  

Ulkona myrskyää ja välillä sataa melko lailla. Aamulenkki jäi väliin. Käsivarret on joskin syystä kipeät perjantain salitreenistä - ihmettelen miksi. Tein normaali, käsipainootteisen perustreenin. Toki viikon ajan oli taukoa. Nyt salilla käyntiä tulee  lisättyä, varsinkin jos ilmat muuttuu epävakaisemmiksi ja pimeä tulee aikaisemmin. Kaksi viime viikkoa on ollut niin upeita  että olen keskittynyt tuohon lenkkeilyyn ulkona.

Palaan huomenna jossain vaiheessa viikkoyhteenvedon merkeissä.