Kroppa tekee taasan ihan omiaan. Positiivisessa mielessä, onneksi. Ruuat pysyneet suhteellisen hyvin hallinnassa. Paino laskusuunnassa. Farkkujen vyötärö vaan tuntuu väljentyvän enemmän kun mitä viime viikkoina pudonneet kilot kenties antaisi aihetta.

 

Eilen kävin salilla ja tein ensimmäisen jalkatreenin yli viiteen kuukauteen. Täyden ohjelman, täysillä sarjoilla mutta kevennetyillä painoilla -  ja ilman minkäänlaisia tuntemuksia tai kipeytymistä. Menin suoraan salilta elokuviin, istuin lähes kaksi ja puoli tuntia paikoillaan. Tunnin istumisen jälkeen takareisi meinasi krampata. Säikähdin aluks, mutta myöhemmin eilen, eikä tänään ole kuitenkaan ollut minkäänlaisia tuntemuksia. Paitsi että sisäreidet ovat kipeät ihan treenistä johtuen.  Tästä se taas alkaa. Huomenna teen yleistreenin, jalkaliikkeitä myös, mutta en niin paljoa kuin eilen.

Tunnustin kyllä tiistaina tuttava lääkärille että meinaan aloittaa treenaamisen, joten luvattomilla teille en ollut.

Tuntuu hyvältä. Uusi positiivinen asia kaiken työkiireen keskellä. Eli teen edelleen kahden ihmisen kiireelliset työt, omat kiireettömät seisovat odottamassa. Eilen olin koulutuksessa joten sekin katkaisi mukavasti työputken.

 

Viikonloppuna siivousta, ulkoilua jos pakkanen ei nouse liian korkealle sekä pitkiä yöunia...

 

ps. tykkäsin kyllä uusimmasta Harry Potterista vaikka arvosteluissa sitä ei ole kehuttu