Tervehdys kaikille!

Ilmoittaudun pitkän taon jälkeen. Tarkoitus oli laittaa teille Jouluterveydys mutta olin unohtanut salasanat...ajatuksissa olen teitä toki tsempannut.

Ei, en ole repsahtanut. Olen edelleen sitoutunut tähän painonpudotus-elämäntapaprojektiin jota jatkan myös v. 2011 aikana. Entisin tavoittein. Itsenäisyyspäivän kirjoituksessa "vihjaisin" asiaan joka nopealla aikataululla on tullut päätettäväkseni. Asia päättyi kannaltani onnellisesti eli ostin asunnon. Kaikki tapahtui vajaan viikon sisällä - toki asiaa olin miettinyt tapahtuvaksi vuoden sisällä. Mutta yllättävää oli se, että kaikki tapahtui näin nopeasti.

Viimeisen kuukauden aikana olisin siis voinut kirjoittaa blogia "Ippa remppaa". Sitä se todellakin on ollut. Kaupoissa juoksemista, tavaran tilaamista ja kuljettamista, purkamista, kuljettamista kaatopaikalle, remonttimiesten ojennuksessa pitämistä ; ) ja itse tekemistä. Ei ole tarvinut miettiä meneekö töiden jälkeen salille tai puuhastelemaan remppatyömaalle. Vielä ensi viikonlopun puristus ja seuraavana sitten muutto.

Elämä on siis ollut erittäin epäsäännöllistä. Lomalle lähtiessäni päädyn painon osalta tilanteeseen 93,5 eli BMI 33,1, pudotusta elokuusta -19,5 kg. Kuukauden aikana painoa on tullut takaisin 2,5 - 3 kg, josta osa toki turvotusta epäsäännöllisessä ruokarytmistä. Näistä kiloista en ole huolissani, uskoisin että nuo kilot tippuvat parin viikon aikana kun pääsen ja jaksan tammikuun lopulla palata totuttuun säännöllisyyteen. Mahdollisesti otan  pikastartin  parin viikon osanutrausjaksolla.

Pyörähdän joku ilta lukemassa teidän muiden ajatuksia ja kuulumisia... ja niin toivokaamme että tästä alkaneesta vuodesta tulee tähänastisen elämämme paras vuosi!