Aloitan pienellä vilkaisulla elämäntarinaani.

Olen 46-vuotias yksinelävä nainen. Työssäkäyvä ja suhteellisen aktiivinen. Voin kai sanoa että tasapainoilen sosiaalisuutta ja ulospäinsuuntaisuutta edellyttävän työn, harrastusten sekä omaa tilaan ja hiljaisuutta kaipaavaan "minän" välillä.  Kun tasapaino heilahtelee täytyy tehdä pieniä irtiottoja.

Olen pyrkinyt muuttamaan omaa elämäntapaani useita kertoja elettyjen vuosien aikana - joka kerta onnistunut jossakin ja jotenkin. Tavoiteltavaa on aina kuitenkin jäänyt varastoon. Takana on teinivuosien aktiiviurheilu, nuorena aikuisena olin useita vuosia kasvisyöjä. Elämässäni on useita himokuntoilu-vaiheita mutta myös vuosia totaalista liikkumattomuutta.

Ajatus alkaa varmaan selkiytyä - vahvempaa tulevaisuutta rakennan painonpudotuksen ja aktiivisen liikunnan harrastamisen kautta. Painolukemat on tällä hetkellä  edelleen aika toivottomat, liikunnan osalta olen suhteellisen hyvässä vaiheessa. Toki kevättalven vamma osoittautui suhteelliset harmilliseksi ja kesän liikunnat (kesäkuun puolesta välistä alkaen) ovat melko vähäiset.

Tässä alkua - toivottomista lukemista, tavoitteista ja keinoista enemmän myöhemmin.