Näinhän sitä voi ajatella, jos ajattelee ja lähestyy asiaa positiivisesti. Ja vuosien saatossa noita onnellisia hetkiä ainakin minun kohdalla on tullut vietettyä. Toisaalta en tiedä olinko aamulla yhtään vähempää onnellinen kun kävin puntarissa.....tulos oli kannustava. Vaikkakin epäilin kun lauantai-iltana ja sunnuntaina olo tuntui niin turvonneelta...

Viime viikon tulokset siis:

Paino  - 2,2 kg. Kalorit keskimäärin 950 kcal/pvä. Liikunnalla kulutettu n. 2300 kcal / vko. Repsahdukset: oluttuoppi terassilla perjantaina töiden jälkeen ja sunnuntaina kaksi täytekeksiä. 

Olin viikonlopun yksin joten pidin la ja su lähes täysnutrauspäivinä. Tosin kalorit hieman korkeammalla koska syön noita Nutrilett Quick Start-pakkauksen tuotteita pois eli lounasruualla  molempina päivän "duunatut" pastat.  Eli joukkoon aurinkokuivattua tomaattia ja muutama feta-kuutio. Sunnuntaina ystävä tuli kahvivieraaksi ja kaapinperukoilta löytyi vajaa keksipaketti joka ei nyt enää ole houkuttimena.

Sunnuntaina myös täydellinen lepopäivä liikunnasta, jalka kipeytyi sen verran lauantain lenkistä. Varasin myös tälle viikolle hieronta-ajan, katsotaan saadaanko hieman helpotusta pakara- ja reiden takaosan jumiin. Venytellähän en vielä oikein saa.

Näillä ajatuksilla mennään eteenpäin päivä ja viikko kerrallaan. Alkuun laitoin itselle 50 päivän tavoitteen eli noin 7 viikkoa, siksi tossa Edistyminen- laatikossa  on kirjattuna 7 vkoa. Toisaalta jos fiilikset seuraavien neljän viikon jälkeen on tälläiset - jatkan...10 vkoa täyteen, 12 vkoa, 14 vkoa....viimeistään siinä vaiheessa joulu kolkuttelee ovella ja pitänee hieman löysätä...