Ihan suoraan asiaan eli viikkoyhteenveto:

Paino - 1,6 kg eli yhteensä kolmentoista viikon aikana 16,6 kgKalorit: viikon ka 1100/pvä.  Liikunnalla kulutettu n. 1500 kcal/viikko. Repsahdukset: lauantai-iltana piipahdin ystäväni luona. Oliivileipää, kinkkua ja tzatzikia, yksi tölkki ykkösolutta.

 

Viime viikon turvotukset ja hieman extraakin on pudotettu. Syömiset ja mielihalutkin pysyneet hyvin hallinnassa. Roppakaupalla tullut varmuutta ja uskoa siihen että ei tää nyt vielä tähän lopahda. Viimeaikaisesta ruokarytmistä kirjoittelin eilen, sillä linjalla jatketaan. Onneksi ensi viikonlopuksi ei ole tiedossa ihmeenpiä.

 

Tänään havahtuin myös siihen ettei jalka ole oireillut reiluun viikkoon laisinkaan. Ajattelin että alkaisin varoen kokeilla joitakin jalkaliikkeitä salilla. Huomenna ja keskiviikkona olen menossa, todennäköisesti perjantainakin. Crossaria en ole käyttänyt, kuntopyörässä olen nostanut vastusta välillä ihan reilusti.

 

Toivotaan että tämä alkanut viikko on meille kaikilla hyvä viikko - kaikinpuolin ja kaikilla alueilla. Itse sain eilen niin ihana viestin että en voi muuta kuin nauttia hyvänolon tunteesta.