Eilen mainitsin tosta ylisuuresta fleecestä. Se tai ne taitaa muodostua mun laihdutuksen tunnuskuvaksi. Alkuun (viime syksynä ja talvella) ne sopivasti peittivät pudotetut kilot (ja osin vältyin hankalilta kysymyksiltä ja kommenteilta). Tällä hetkellä ne ”täyttää” sopivasti suureksi jääneen kuoritakin. Mulla on ollut työhuoneen kaapissa kaksi fleecetakkia joita käytän suhteellisen paljon mm. kun joudun siirtymään piha poikki rakennuksesta toiseen tai lähtiessäni lounasravintolaan. Kun keväällä takkien käyttäminen ihan ilmastollisistakin syistä väheni, sain suhteellisen paljon kommentteja. Eli vasta kun ”aloin” vaihtaa vaatteita, ehkä jonkin verran vaatetyyliäkin, muut huomio laihtumisen.  Radikaalein kommentti oli yhdeltä työkaverilta joka ensin kohteliaasti sanoi että nää (fleecet) voisit jo laittaa roskiin ja kun mitään ei tapahtunut, niin muutaman viikon kuluttua uhkasi käydä leikkelemässä ne.

 

No joka tapauksessa, nyt syyskuun lopulla vaihdoin noi fleecet sopivamman kokoiseen neuletakkiin. Eilen sitten ostin sopivan kokoisen ja muotoon leikatun fleecen.  Istui hyvin verrattuna niihin aiempiin ”säkkimallisiin” joilla peitin kilot. Odotan innolla kommentteja...

 

Pienenä lisäkommenttina: mittari on tällä viikolla tarjonnut silloin tällöin kaksinumeroista lukua. En asiasta vielä tässä vaiheessa huutele kovempaan ääneen - katsotaan huomenna mitä viikkoyhteeenvedossa ja sitten myöhemminviikolla kuinka uudet lukemat kestävä houkutuksissa....Parin seuraavan viikon tavoite voisi olla että lukema pysyy kaksinumeroisena. 

Katsotaan...