Pikkuhiljaa alan selvitytyä tästä raskaasta ja tukkoisesta olosta. Elimistö toimii selvästi paremmin, ei ehkä vielä ihan normaalista mutta kuitenkin...Tosin hormonaalistakin turvotusta voi toki olla mukana.

Olen tällä viikolla tehnyt pitkiä kävelylenkkejä ja yrittänyt saada tällätavoin elimistöä heräilemään. Ilmat on ollut tosi upeat enkä ole halunnut hukata niitä sisällä (kuntosalilla) huhkimiseen. Huomenna toki salille. Olen pikkuhiljaa saanut nostettua kävelyn tehoja,  nyt jopa kaksi lenkkiä viikossa selvästi sykeliikunnan (kuntoa kohentava) tasolla. Jalka toki oireilee, varsinkin illalla nukkumaan käydessä pyörin hetken aikaa jomotuksen kanssa. Kova halu olisi kokeilemaan hölkkää...pikku hiljaan juoksuakin. Sen suhteen olen kuitenkin laittanut itselleni rajat. Hölkkä-juoksuharjoittelu aloitetaan maaliskuussa 2011. Syksy ja talvi maltetaan - testataan jalan kestävyyttä spinningissä ja pikku hiljaa salilla. En ota riskiä että liiallisen uhkarohkeuden jälkeen joudun usean viikon sairaslomalle. Voi myös olla niin ettei jalka ikinä kestä juoksemista - sekin pitää vaan hyväksyä (vaikka nyt se tuntuisi lohduttomalta).  Reilussa kahdessa kuukaudessa on kuitenkin menty jalankin osalta huimasti eteenpäin. Kuukauden ajan olen pystynyt istumaan tavallisella tuolillakin ilman että kymmenen minuutin välein nousen jaloittelemaan eikä  kävelyssä enää juurikaan näy ontumista.

Eilen sain myös työasiat järjestykseen. Varasin ja tyhjensin ensiviikon maanantain ja torstain "toimistopäiviksi" ja aion saada keskeneräiset työt ajantasalle. Torstaiksi sain jopa sijaisen. Helpotti... mulla oli koko ajan paine että pitäs tehdä noi rästit illalla tai viikonloppuna. Mutta nyt ei tartte,  eikä pipokaan kiristä enää niin tiukasti...

Näillä ajatuksilla mennään ja odotellaan suhteellisien vilkasta viikonloppua.